Millori la societat del demà recolzant als nens d'avui

Beques INVENCIBLES ®

Rubén López, fundador de Foundation Invencible, s'enfronta des del 5 de juny de 2018 fins a maig de 2019, a un total de nou reptes amb l'objectiu de recaptar fons per a diferents causes benèfiques.

Entre els reptes esportius, Rubén s'ha marcat diferents objectius: 24h seguides amb bicicleta, tres ascensions al Kilimanjaro, 270 km de travessia pel desert d'Atacama, 18 km nedant al Triangle de les Bermudes, 350 km a canoa pel riu Amazones, ascensió a l'Everest ... i, el seu sisè repte, en el qual recorrerà 360 km en bicicleta i ascendirà i baixarà de l'Aconcagua en menys de 36 hores. Els beneficis d'aquest repte aniran destinats a finançar les Primeres Beques Esportives per a joves que viuen sota el sistema de protecció de menors a Espanya.
el repte

Entre el 14 i el 19 de gener, Rubén realitzarà una primera cimera per aclimatar i tornar a Mendoza, on començarà el desafiament contra el crom i l'impossible.

El 24 de gener, Rubén sortirà de Mendoza, a 746 metres d'altura per recórrer amb bicicleta 180km fins arribar a Horcones, situat a 2.950 metres de desnivell. Un cop a Horcones, Rubén abandonarà la bicicleta per començar a córrer i ascendir l'Aconcagua, que després haurà de baixar realitzant el mateix trajecte de tornada a Mendoza amb bicicleta.

Però la història no acaba aquí, una persona molt especial per a nosaltres l'acompanyarà en aquest repte!Si vols donar suport a Rubén en el seu repte i ajudar-nos a finançar les Beques INVENCIBLES ® punxa AQUÍ per fer una donació.
IMG_8873