Procesant pagament...
BEQUES ESPORTIVES - “IMPARABLES”
EN QUÈ CONSISTEIX?
Un voluntari i un adolescent (13-17 anys) resident en un centre d'acolliment, compartiran una tarda a la setmana practicant algun esport: esquí, futbol, bàsquet, escalada, boxa… El voluntari es convertirà en l'entrenador del menor i entrarà a la seva vida per a formar part d'ella compartint estones d'oci sans i saludables.

AMB QUINA FREQÜÈNCIA?
Setmanal

PER QUÈ CONSIDEREM NECESSARI AQUEST PROGRAMA?

Per a nosaltres és molt important aconseguir que el menor reforci la seva autoestima a través de l'esport i, al mateix temps, se senti reconegut per l'adult.
BEQUES D'ESTUDIS
EN QUÈ CONSISTEIX?
Gràcies a l'aportació econòmica d'empreses i particulars, financem els estudis d'aquells joves ex–tutelats que volen continuar estudiant en complir els 18 anys i que, per falta de recursos econòmics no poden fer-ho.

AMB QUINA FREQÜÈNCIA?
Anual.

PER QUÈ CONSIDEREM NECESSARI AQUEST PROGRAMA?
L'Administració cobreix els estudis dels menors tutelats fins que aconsegueixen la majoria d'edat. El nostre programa de beques a l'estudi va néixer fa tres anys amb la intenció d'oferir als joves ex–tutelats la possibilitat de continuar els seus estudis en sortir de la residència premiant l'esforç d'aquells joves que, malgrat la seva situació personal, no han desistit i han cregut en l'estudi com una forma de créixer personalment i aconseguir els seus propòsits.
FORMACIÓ
EN QUÈ CONSISTEIX?
Durant cinc mesos, més de 20 joves tutelats entren a formar part d'un programa que combina tallers de formació amb tallers d'integració soci-laboral, l'objectiu del qual és dotar als joves d'eines útils per al seu futur, conscienciar-los de la importància de la seva formació i fomentar la creació de rutines i ambients sans entre ells.

AMB QUINA FREQÜÈNCIA?
Setmanal.

PER QUÈ CONSIDEREM NECESSARI AQUEST PROGRAMA?
Als 18 anys els menors residents en centres d'acolliment, passen de viure en un entorn molt protegit a ser independents. Amb els programes de formació com *Together *We *Rise, Somiar Despert vol donar a aquests joves eines útils per a afrontar la seva transició a la vida adulta.
MOTIVACIÓ
EN QUÈ CONSISTEIX?
Programes de cap de setmana que combinen activitats lúdiques amb tallers de formació perquè els “menors majors” puguin adquirir coneixements útils per al seu dia a dia fora del centre, així com conscienciar-los de la necessitat de formar-se per a un millor futur millor.

AMB QUINA FREQÜÈNCIA?
3 caps de setmana a l'any.

PER QUÈ CONSIDEREM NECESSARI AQUEST PROGRAMA?
A més de treballar diferents temàtiques, proporcionem als adolescents un entorn sa al costat d'altres joves que es troben en la seva mateixa situació en el qual se senten escoltats i compresos. Posteriorment, aprofitarem aquests caps de setmana per a transmetre'ls valors com la importància de l'esforç a l'hora aconseguir les seves metes.
Descarrega't el dossier complet amb tots els programes.
DESCARREGAR DOSSIER