Procesant pagament...
FORMACIÓ
EN QUÈ CONSISTEIX?
Durant cinc mesos, més de 20 joves tutelats entren a formar part d'un programa que combina tallers de formació amb tallers d'integració soci-laboral, l'objectiu del qual és dotar als joves d'eines útils per al seu futur, conscienciar-los de la importància de la seva formació i fomentar la creació de rutines i ambients sans entre ells.

AMB QUINA FREQÜÈNCIA?
Setmanal.

PER QUÈ CONSIDEREM NECESSARI AQUEST PROGRAMA?
Als 18 anys els menors residents en centres d'acolliment, passen de viure en un entorn molt protegit a ser independents. Amb els programes de formació com *Together *We *Rise, Somiar Despert vol donar a aquests joves eines útils per a afrontar la seva transició a la vida adulta.
MOTIVACIÓ
EN QUÈ CONSISTEIX?
Programes de cap de setmana que combinen activitats lúdiques amb tallers de formació perquè els “menors majors” puguin adquirir coneixements útils per al seu dia a dia fora del centre, així com conscienciar-los de la necessitat de formar-se per a un millor futur millor.

AMB QUINA FREQÜÈNCIA?
3 caps de setmana a l'any.

PER QUÈ CONSIDEREM NECESSARI AQUEST PROGRAMA?
A més de treballar diferents temàtiques, proporcionem als adolescents un entorn sa al costat d'altres joves que es troben en la seva mateixa situació en el qual se senten escoltats i compresos. Posteriorment, aprofitarem aquests caps de setmana per a transmetre'ls valors com la importància de l'esforç a l'hora aconseguir les seves metes.
BEQUES ESPORTIVES - “IMPARABLES”
EN QUÈ CONSISTEIX?
Imparables neix amb l'objectiu d'acostar-se als adolescents que creixen en centres d'acolliment a través de l'esport.
A través d'aquest programa, els brindarem l'oportunitat de practicar diferents esports de la mà de voluntaris, unir-se a clubs esportius que ens ofereixen places per a ells i fins i tot, participar en competicions que els facin superar-se a si mateixos.
A Somiar Despert confiem cegament en l'esport com una de les principals eines per a reforçar l'autoestima i els valors durant aquesta etapa de les seves vides!

AMB QUINA FREQÜÈNCIA?
Variable segons tipus de col·laboració

PER QUÈ CONSIDEREM NECESSARI AQUEST PROGRAMA?
Els menors que viuen en acolliment residencial tenen somnis incontenibles, irrefrenables, i moltes ganes de tirar endavant.
No obstant això, es troben en una etapa molt complicada tant pels problemes propis de la seva edat com pel seu entorn, on més que mai és essencial comptar amb una mà amiga una mà amiga que els guiï i no els permeti parar quan més determinant és que continuïn perseguint els seus somnis
¡Vull col.laborar!
Descarrega't el dossier complet amb tots els programes.
DESCARREGAR DOSSIER